כאב ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

16/08/2005 | 19:33 | מאת: רן

שלום דר פניתי לאורטופד בעיקבות כאביים בברכיים זה התחיל רק לאחר פעילות גופנית אבל היו זה מופיע ללא קשר, בצילום רנטגן ברכיים איבחן האורטופד סקלרוזיס תת סחוסית בפיקה שמלית קלינית רגישות פטלו פמורלית, והמליץ על פיזיוטרפיה+תרגיליי חיזוק לקוואדריצפס 1. מהו הממצא 2.האים זהו הטיפול הטוב ביותר 3.והאים אפשר לבצע פעילות גופנית . בתודה רבה מקרב לב רן.

17/08/2005 | 11:57 | מאת:

שלום וברכה על פניו האורתופד אבחן כאבים תחת הפיקה. הטפול השכיח ביותר במקרים אלו הנו טפול פיסיותרפי ולטפול זה סיכוי גבוה להצלחה. לא תמיד משיגים הקלה ולעיתים נותרת בעיה של כאב שמתחזק ונחלש לתקופות. בדרך כלל אין מניעה מפעילות גופנית שאינה מחמירה את הכאב. חשוב להקשיב להנחיות האורתופד המטפל בעניין זה. תודה ד"ר גרינטל