ברך רגל ימין.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

15/08/2005 | 11:37 | מאת: תומר

שלום רב, שמי תומר, בן 32, רזה, בריא, רוכב על אופניים כבר 6 שנים 4-5 פעמים בשבוע. בשבוע האחרון החלו לי כאבים בברך ימין בזמן הליכה (בשעת *הרכיבה* אין אני מרגיש כאב). כאבים "מציקים" כאלה, לא כאב "היסטרי". הכאב מופיע גם כשאני מיישר את הרגל לגמרי. מה יכולה להיות הבעיה? תודה! תומר.

15/08/2005 | 21:02 | מאת:

לתומר שלום המון סיבות יכולות לתת כאב בברך. לא אמנה אותן כי הסיכוי שהן רלוונטיות קטן ביותר. לכן בעצם אתה פשוט צריך ולגשת ולהבדק אצל בעל מקצוע ולהבין מה רלוונטי לעניינך בהצלחה ד"ר גרינטל