cmp

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

12/08/2005 | 18:49 | מאת: שרון

ד"ר שלוםבעקבות כאבי בירכיים אורטופד טען כי אני סובל מ-cmp מה זה אומר האם טייפינג יעזור וצריך ללכת עם המדבקות כל היום ? האם זה נזק הפיך או בלתי הפיך? בדיקות שביצעתי:רנטגן ומיפוי עצמות שיצאו תקינים

15/08/2005 | 06:36 | מאת:

לשרון שלום CMP הכוונה לתסמונת כאבים תחת הפיקה. אחת משיטות הטפול בפיסיותרפיה הנה Tapping וזו שיטה שעוזרת להרבה מאד אנשים. צריך לשאול את הפיסיותרפיסטית שהרכיבה את המדבקות לכמה זמן ביום היא מעוניינת בהן. לגבי 'הפיך' או 'לא הפיך' זו שאלה קשה. אצל חלק גדול מהצעירים התופעה נעלמת ואז בעצם המצב היה 'הפיך'. אצל מקצתם הבעיה חוזרת. כך שרק בדיעבד לאחר שנים אנו יודעים אם התופעה נעלמה או לא בברכה ד"ר גרינטל