כאבים חזקים בברך - אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

26/07/2005 | 12:07 | מאת: ענבל

לפני כ 7 שנים נפלתי על ברך רגל ימין, לא טיפלתי בזה ומאז החלו הצרות. אחרי כשנה הלכתי לאורטופד שלא גילה גבר ושלח אותי לעשות פיזוטרפיה. עשיתי אך הכאבים לא מרפים. הכאבים חזקים מאוד, גורמות לי בקושי בהליכה ומופיעים אחרי עמידה והליכה ממושכים ובשינויי מזג אויר. לאן אליי לפנות? מה עליי לעשות? אשמח לקבלת עזרתך בתודה ענבל

03/08/2005 | 18:51 | מאת:

לענבל שלום לא אדע מה הסיבה לכאב בברך היות ולא הצלחתי לבדוק את הברך, לא ראיתי בדיקות הדמיה כך שנבצר ממני להיות מסוגל לתת תשובה את צריכה חוות דעת נוספת. עשי חסד עם המומחה אליו את פונה והביאי את הצילומים אתך כדי שיוכל לבדוק ולהחליט בברכה ד"ר גרינטל