מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

25/07/2005 | 08:42 | מאת: שיר

בת25 סובלת מכאבים במפרק ירך שמחמיר בזמן ההליכה, בבדיקות: צילום רנטגן, מיפוי עצמות סלקט ואלטרסאונד הכל יצא תקין איזה עוד בדיקות אפשר לעשות כדי לגלות מה הבעיה (לא קיבלתי אישור ל-MRI) האם תוכל להמליץ על רופא מומחה בתחום? תודה

02/08/2005 | 21:49 | מאת:

לשיר שלום ישנן סיבות נוספות לכאבים במפרק הירך. אין טעם לכתוב אבחנות שונות, היות ואין טעם לתעל אותך לחשיבה זו או אחרת. לכן בעצם צריך לבדוק אותך, וניתן לקבל את השרות במחלקות רבות, ולראות איזה פתולוגיה (בעיה) הנה המתאימה ביותר להסביר כאבים אלו, ולראות איזו הדמיה יכולה להתאים. אפילו אם מזמינים MRI: אם לא מתאימים את בצוע הבדיקה לשאלתה הספציפית, עשוי להיות מצב שהבדיקה תעשה אך לא תתן את התשובה לשאלה, היות והיה צריך אולי לבצע אותה אחרת. בברכה ד"ר גרינטל

03/08/2005 | 08:23 | מאת: שיר

ד"ר ארנן גרינטל שלום רב! בהמשך לתשובתך מיום 2.8.05, האם תוכל להמליץ לי על מומחה בתחום שאליו כדאי לפנות? (אני בקופ"ח מכבי). תודה מראש שיר