נוזלים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

21/07/2005 | 19:32 | מאת: גיא

אשמח לדעת כמה שיותר על נוזלים בברך? מה ההבדל בין זה לבין נוזלים בפיקה? מה יותר בעייתי? כמה זמן לוקח לחזור לכושר מלא? ממה זה נגרם? איך מטפלים בזה? (האם זה על המקום הטיפול?) וכמה שיותר מידע.. בבקשה, די דחוף! תודה מראש!

02/08/2005 | 22:08 | מאת:

שלומות נוזל בברך הנו סימפטום המלמד על בעיה. מהי הבעיה אנו לא יודעים. הפיקה הנה חלק מהברך ונוזל תחת הפיקה הנו אותו נוזל שבברך. אנא ספר לנו בהמשך מה היתה הסיבה לנוזל בברך? בהצלחה בברור ד"ר גרינטל