ניתוח ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

14/07/2005 | 10:17 | מאת: ניר

שלום ב-29 ליוני עברתי ניתוח לשיחזור רצועה ACL כשבוע לאחר מכן התחילו לי כאבים בצד החיצוני האחורי של הברך , אלו כאבים שלא היו לי לפני כן ומרגישים כמו כאב של דלקת , הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) ,בשבת הלכתי למיון ועשו לי שם בדיקות דם וצילום רנטגן שיצאו תקינים לגמרי ולא העידו על שום דלקת ,ביום שני הוציאה לעי הרופאה את התפרים ואמרה לי שזו כנראה דלקת מקומית)ביום ראשון ושני השתפר המצב קצת ,אבל אתמול הכאבים החמירו קצת הכאבים שוב . אני עושה פיזיוטרפיה בבית ואתמול הפיזיוטרפיסט עשה לי מתיחות ברגל שממש גרמו לי לכאב רב באזור הבעייתי . הוא טוען שאלו כאבים נורמליים ושיש לאמן ולחזק את הרגל למרות הכאבים . אני מרגיש שאלו אינם כאבים רגילים של ניוון וחוסר גמישות . ישל לציין שאין נפיחות משמעותית במקום למעט הנפיחות שנגרמה מהניתוח אין צבע שונה ויש מעט חמימות אלא משמעותית. מה הגורם לדעתך לכאבים אלו ? מתי הם יעברו סוף סוף? מה המלצתך בנוגע להמשך הטיפול והתרגילים? תודה

19/07/2005 | 15:46 | מאת:

לניר שלום אם יש מצב שבו צריך להווצר קשר בינך לבין המנתח הרי זה המצב. המנתח שלך חייב לדעת מהבעיה ולבדוק את לא תהתפתחה בעיה שלא ברורה לך ולרופאה וגם לי. לכן אנא חזור למנתח שלך תודה ד"ר גרינטל