התייעצות בנושא ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

06/07/2005 | 12:23 | מאת: רעות

שלום, אני שברתי את ברך שמאל, בנובמבר 2003 במהלך טיול השבר היה בטיביה אפלטו, הייתי בגבס 6 שבועות אח"כ עברתי פיוזטרפיה אינטנסיבית (3-4 פעמים בשבוע) במשך 5 חודשים לאחר שלא היתה תקדמות והתדרדרות במצבי עברתי ארתרוסקופיה דחופה בה נאמר לי להיתה בברך: דלקת היו צריכים לשייף כיוון שהברך התאחתה כגוש אחד ולא היה מפרק בנוסף ישנה בעיה בסחוס בברך וברצועות הצולבות הקידמיות שהיו רופפות. אחרי הניתוח עברתי פיזיוטרפיה עוד 5 חודשים ובסיומם בגלל התדרדרות במצבי הוכנסתי שוב לארתרוסקופיה שוב נאמר לי שהברך היתה מודלקת הרצועות רופפות והבעיה המרכזית שאין לי סחוס נאמר לי שנעשה טיפול בעזרת טכניקה של חום לפיתוח סחוס(מקוה שתיארתי נכון) אחרי הניתוח קיבלתי ארט 50 פעמים ביום למשך 6 חודשים נכון להיום עדיין מצבי לא טוב: אני מתקשה בהליכה לאורך זמן, יש לי כאבים חזקים בברך, אני לא מסוגלת לעלות ולרדת מדרגות כמו בן אדם נורמלי יש לי תחושת נימול והרדמות של הרגל מה לדעתך האופציות הטיפולית העומדות לפני? שמעתי על כמה דברים: הזרקת סחוס קיטום פיקה הרחקת הפיקה מהברך אשמח לשמוע/לקורא את חוות דעתך תודה מראש רעות

08/07/2005 | 14:23 | מאת: רעות

שלום שכחתי לכתוב שאני בת 29 ושברתי את הברך במהלך הדרכת טיול וכיום אני 8 חודשים לאחר הארטרוסקופיה השניה תודה

08/07/2005 | 14:23 | מאת: רעות

שלום שכחתי לכתוב שאני בת 29 ושברתי את הברך במהלך הדרכת טיול וכיום אני 8 חודשים לאחר הארטרוסקופיה השניה תודה