כאבי רגלים וגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

30/06/2005 | 20:20 | מאת: ברכה

עברתי תאונת דרכים ונפגעתי סריקה L3-L4 בלט כליי של הדיסקית חלקו פורמינלי שמאלה.אין עדות להיצרות התעלה הגרמית סריקה L4-L5 קשרית שמורל בשולי גופי החוליות בלט הדיסקית בעקר אחורי מרכזי עם לחץ על השק. אין עדות להיצרות התעלה הגרמית סריקה S1-LS בלט הדיסקית פוסטרו-לטרלי ימינה לוחץ על מוצא שורש s1 rt ועל חלק קדמי ימני על השק. קבלתי זריקות וכן אוטופן ו TRAMAL CAPSULES אינני מסוגלת לישון כאבי תופת אף לאחרונה פניתי לכירופרט אני מבקשת התייחסות ל C.T. ןכן המלצה שלא בניתוח מאחר ואני מחפשת אלטרנטיבה אני בת 54 ומוכנה לכל טיפול המלצה אלטרנטיבית תרופה הצעה פתרון אינני יכולה יותר לסבול

05/07/2005 | 18:41 | מאת:

לברכה שלום הרשי לי להפנות אותך לפורום עמוד השדרה שלנו.. בברכה ד"ר גרינטל