דלקת בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/06/2005 | 23:47 | מאת: דן לוטם

שלום אני בחור בן 30 וסובל מכאבים במפרק הירך כבר מספר שבועות. צילום יצא תקין. במידה ויש דימום בחלל מפרק הירך או דלקת של מפרק הירך או בורסיטיס האם זה יכול להסביר כאב חזק בתוך מפרק הירך שמקרין וכואב גם לאורך הרגל וגם בברך? במידה ויש דימום בחלל מפרק הירך או דלקת של מפרק הירך ולא מטפלים בזה - האם עלול להגרם נזק בלתי הפיך? תודה!

05/07/2005 | 18:44 | מאת:

לדן שלום המחשבות אותן אתה משדר רואות את הדברים ללא קשר למציאות ומחפשות תשובות לדברים היפותטים אלו כגון דימום וכו' לכן הכי פשוט הנו להבדק ולראות מה טווח התנועה, מה יש בצילומים, במפוי, בדיקות דם אם צריך, ואז לשקול את התשובה לגבי השאלה..... בברכה, ד"ר גרינטל