אני לאחר תאונה קיבלתי מכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/06/2005 | 23:37 | מאת: אבי

אני לאחר תאונת דרכים וקיבלתי מכה בכל הגוף,הוטחתי ברכב הפוגע וקיבלתי מכה חזקה בפרק הירך מימין,הייתה לי נפיחות וסימנים כחולים,לא יכולתי לדרוך על רגל במשך כחודש,בוצע- CT -אשר פורש כתקין,אני כ 3 חודשים לאחר התאונה ומלבד כאבי הגב הראש ומה לא ,עדיין כואב לי מאוד ,אני אמנם הולך הרבה יותר טוב אולם הכאבים בירך והאגן עדיין ישנם. בוצע מיפוי עצמות והודגמה קליטת יתר עם חשש לשבר . מה עלי לעשות,יכול להיות שה-CT- פורש לא נכון? או קיימות בדיקות נוספות שעליי לבצע?

05/07/2005 | 18:45 | מאת:

לאבי ברפואה הכל יכול להיות אנא חזור והבדק. אם יש ספק - חפש חוות דעת נוספת. תודה ד"ר גרינטל