בדיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/06/2005 | 12:03 | מאת: אסתר מרקוביץ

שלום רב, ברצוני לשאול מהי הבדיקה שנקראת ביופסיה ופורז של ראש הפיור? למה מבצעים אותה אם כבר נמצא אצלי שחיקה בירך? האם זה דורש אישפוז והרדמה. אודה לך מאד על התשובה. בכבוד רב אסתר

29/06/2005 | 17:16 | מאת:

לגב' מרקוביץ שלום ביופסיה משמעותה הוצאת פרור רקמה כדי לבחון במקרוסקופ ולאשר או להגיע לאבחנה. במידה ויש שחיקה בעצם הירך וקיים עוד ממצא העשוי לשנות את המחשבה או את הגישה סביר שהרופא המטפל ישקול ביופסיה. הכי חכם בעצם זה לשאול אותו, לא כן? תודה ד"ר גרינטל