כאבים בברך - מה פירוש התוצאות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

28/06/2005 | 11:37 | מאת: שלי

שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של האבחון הבא: "במפוי הפלנרי המאוחר ובחתכי הSPEC הודגמה קליטה מוגברת במדור המדיאלי בשתי הברכיים, נזק שחיקה כרוני. כמו כן קיימת קליטה פטלרית ורטרופטלרית, בשי הברכיים, נזק פטלופמורלי מסויים." תודה

28/06/2005 | 18:48 | מאת:

לשלי שלום התשובה האמיתית הנה 'תלוי'. משמעות הפענוח מורכבת מאד.על מי מדובר? מישהו צעיר או מבוגר? טראומה או לא?.... אלו חלק ממכלול שאלות שמטרידות אותי כאשר אני חושב איזה תשובה לתת לך. צריך לבדוק, לראות היכן יש רגישות ואז לעיין בצילום הרנטגן, במפוי, ולהגיע למסקנה האמיתית. בברכה ד"ר גרינטל