החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

22/06/2005 | 21:58 | מאת: משה

לרופה שלום. לפני זמן מה ראיתי כתבה בטלויזיה על בית חולים בהודו שמספר שבמקום החלפת פרק ירך הם מצפים אותו במתכת. בכתבה נאמר שהניתוח הנ"ל נימצא כרגע בבדיקה בארה"ב. מה ידוע לך על סוג הניתוח הזה ומה ידוע על כך בארץ. מדובר על בחור מתחת לגיל 30 שצריך החלפת שני פרקי ירחיים. בתודה משה

28/06/2005 | 20:50 | מאת:

שלום וברכה הניתוח אותו אתה מתאר Resurfacing של מפרק הירך שעדיין בשלבי אישור של ה FDA האמריקאי נעשה בארץ במספר מחלקות באופן רוטיני. אחת מהמחלקות הנה במרכז הרפואי רבין אך יש מחלקות נוספות לא מעטות שהניתוח נעשה באופן רוטיני. בברכה ד"ר גרינטל

15/07/2005 | 11:45 | מאת: דוד

מציע לך לפנות לד"ר דניאל לוין במרכז הרפואי ברמב"ם. הוא ביצע יוצר ממאה ניתוחי Resurfacing בשיטת BHR.