תשובה של MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

18/06/2005 | 21:47 | מאת: מטי

יש קרע ברצועה הצולבתבחלקה הפרוקסילית ישקרע מדרגה 2-3של הרצועה קולטריליתמידאילת MCLיש בצקת ניכרת סביב ישקרע כנראה שלם של הריטנקלום המידאלי. יש בצקת מפושטתבלשדהעצם בקוניל המידאלי של הפמור אשר מתפשטת עד לשאפט הפרוקסימלי-קונטונזיה גרמית קשה אשמח עם תסביר לי את בעיה וטיפול . תודה

28/06/2005 | 18:33 | מאת:

למטי שלום אין תחליף לבדיקה הפיזיקלית. בדיקת ה MRI משלימה, עוזרת להבנה של המצב אך אינה יכולה לבוא במקום הבדיקה עצמה. לכן הדרך היחידה לתת טיפול הנה להבדק (ואני מציע על ידי אורתופד בקופת החולים) ולקבל את ההמלצה הטיפולית בברכה ד"ר גרינטל