תחילתו של פיתרון לנגע האלימות במדינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

18/06/2005 | 11:47 | מאת: עומרי

שלום לכולכם, כמו שהצלחתם להבין אולי רק מעצם הכותרת, מדובר בפרוייקט שאמור לתפוס את דעת הקהל הלאומית ע"מ להביא ליותר מודעות בעניין ולא רק מודעות אלא פעולות מעשיות בשטח. רבים היו המקרים בהם היו ניסיונות לשינוי, אך ניסיונות אלו לא באו לידי ביטוי, בעיקר משיקולים תקציביים. הגיע הזמן שתקציב לא ימנע מיישום המלצות ויביא לפגיעה במצב החברתי במדינה ! והגיע הזמן כי ישונה המצב האבסטרקטי במדינה בו יש קלות ענישה בלתי נסבלת ונשמע על פיטורי 2500 מורים וכך בעצם נגדיל את העומס על מערכת החינוך במקום לעשות את הפעילות ההפוכה לכך ! אני לא יודע מי מיכם "נכווה" מהתופעה ההולכת וגוברת במדינה, אך אני בטוח כי יש כאלה ביננו והם רבים לצערי. כבר היום שמענו על עוד רצח שהיה ולצערי לא הופתע אם גם מחר יתפרסם מקרה רצח נוסף. מדובר בכרוניקה מצמררת של רציחות, אונסים, אלימות בני נוער והיד עוד נטוייה וניתן להוסיף לרשימה את התחבורה הציבורית ומקומות בילוי. התופעה הזו אמורה להדיר שינה מענינו ועלינו לפעול במהרה למען ניסיון אמיתי לשיפור ושינוי המצב הקיים כאשר מי שימצא עניין בנושא זה יקבל מחברי ההתארגנות על עצומה זו את תוכנית הפעולה שתוצע בבוא העת. צורת העבודה והפעולות שייעשו - ייעשו בפומבי ע"מ להשפיע, ע"מ לעשות שינוי משמעותי ולצורך כך אנו זקוקים לא רק לתומכים אלא גם למתנדבים שיסייעו לנו בהחתמות על עצומות במרכזי קהל ובמקביל העניין יקבל סיקור תקשורתי לו הוא ראוי. למתעניינים אנו עומדים לקבל בנוסף תמיכה מגורמי צבא בכירים בעבר ומאישים ציבור ידועים. אני כמי שניהל את פורום חיילים ומתגייסים בפורטל "וואלה!" למשך 3 שנים, כמי שמרצה בפני תלמידי תיכון וחטיבות הביניים משזה כשנתיים בנושא מורשת קרב, לקראת גיוס ומקיים דיונים חברתיים ואף שהיה כתב בפורטל אינטרנט והכין מספר כתבות תחקיר ביניהן גם על עמותת "קו לחיים" וארגון "אחרי!" - מאמין שביכולתינו לעשות ביחד את השינוי. שינוי אינה שם של מפלגה, לעניין זה, אלא דבר חשוב והכרחי שצריך להעשות ולכן קריאה זו מופנית לכל מגזרי האוכלוסייה ללא הבדל דת, גזע או מין. לכן, כל מי שמעוניין ורוצה לסייע מוזמן לפנות למנהל העצומה, אלון לופוביץ באחד משני האמצעים הבאים: א. יצירת קשר דרך הבלוג באתר "תפוז" (www.tapuz.co.il) וכניסה לבלוג "התארגנות לעצומה ופעילות כנגד האלימות" קישור לבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=violence ב. יצירת קשר עם הח"מ למייל בברכה,

21/06/2005 | 17:45 | מאת:

שלום לכולם אנו מבקשים לא להשתמש בפורום לעניינים שאינם קשורים להחלפות מפרקים. אנו לא מפרסמים תרופות, רופאים, ניתוחים, פרוצדורות. מטרת האתר הנו מתן מידע בצורה מיטבית לפונים בתחום החלפות מרפקים ולהמנע מ'טרמפים' גם אם הכוונה טובה. תודה ד"ר גרינטל