נפיחות וכאבים ממושכים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

18/06/2005 | 11:03 | מאת: אמא מודאגת

ביתי חיילת שיצאה לקורס קצינות,וחתמה על ויתור עקב המאמץ הגופני שעשתה שם.היא קבלה שם קוצר נשימה והחלו לה כאבים בברכיים,שהחלו להתנפח ולכאוב,בנוסף מופיעים לה נימי דם ברגליים. עברו חודשיים והמצב רק מחמיר.לאחר ברורים ובדיקות אצל אורטופד ורמטולוג,אובחנה כסובלת מגמישות יתר,ונשלחה לפיזיוטרפייה,והמשך מעקב אורטופדי. שאלתי היא למה המצב מחמיר לאחר פיזטרפייה,ומה לעשות הלאה?

22/06/2005 | 17:53 | מאת:

לאמא המודאגת שלום הפעם העלתה שאלה שקל לי לענות עליה מאד: אין אני יודע.. תחום הרפואה הוא רחב ומורכב ואנו משתדלים להגיע לידע מכסימלי בתחום שאותו אנו לומדים, קשה מאד ואף בלתי אפשרי להיות מסוגל לענות ללא בדיקה מסודרת של המטופל (ת) לכן אין אני יכול לדעת את התשובה. עמך הסליחה ד"ר גרינטל