טרואמה של צוואר הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

15/06/2005 | 23:47 | מאת: סאמר

אני בן 29 ...מזה כ 8 שנים נפצעתי בתאונת אופנוע ושברתי את צוואר הירך.... נותחתי באופן דחוף והשבר קובע ע"י פלטה לעצם ומסמר למפרק..richrd nailing, מזה כחודש אני חש כאבים חדים ופתאומיים ברגל עד כדי כך שאני לא יכול לעמוד על הרגל..... מה זה יכול להיות ? ומה אני צריך לעשות? תודה

22/06/2005 | 19:30 | מאת:

לסאמר שלום לכאבים שמופיעים באופן פתאומי זמן רב אחרי ניתוח בפרק הירך עשויים להיות הסברים שונים: בעיות שאינן קשורות לפרק הירך כגון: כאבים הקורנים מהגב. בעיות שקשורות לפרק הירך כגון ניוון של המפרק, תמט של חלק ממנו, זהום וכו'. מה מהבעיות רלוונטית לעניינך? אין דרך לדעת אלא לבדוק אותך בצורה מסודרת. לכן אציע לך לגשת לבדיקה אורתופדית מסודרת...... בברכה ד"ר גרינטל