צילום MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

14/06/2005 | 15:45 | מאת: מורי

שלום האם צילום MRI נותן אינדיקציה-מידע על מצב רצועות,שרירים וגידים של הברך ,מה שצילום רנטגן לא מספק את המידע /אם לא כך ,אז מהו המידע שמספק MRI

24/06/2005 | 13:09 | מאת:

שלום וברכה MRI נותן הרבה מידע לגבי הרקמות הרכות כאשר צילום נותן יותר מידע על הרקמות הקשות.(עצם) לעיתים קרובות הפרוט של המידע ב MRI מביא לכך שיש גודש פרטים ואין לדעת מה המשמעות של הממצאים. "מרוב עצים לא רואים את היער". זו הסיבה שצריך להשתמש באמצעי הדמיה זה בזהירות רבה בהתאם לצורך. בברכה ד"ר גרינטל