פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

08/06/2005 | 21:29 | מאת: teitn

שלום אימי אחרי ניתוח של החלפת פרק ירך והרבה זמן לא הלכה . היא בת 78. לאחר הרבה זמן שלא הלכה בכלל היא קיבלה פצעי לחץ וסובלת מכאבים קשים בעצם הזנב ניסינו כל מיני מישכות והדבר לא עובר. אנא עזרו ..אולי יש תרופה שכן תעזור לה ? תודה

22/06/2005 | 19:33 | מאת:

שלום וברכה פצעי לחץ הנם אחת הבעיות הקשות ביותר שקיימות לטיפול באנשים מבוגרים שאינם ניידים. ככל שהאדם נייד פחות, כך הסיכוי קטן שניתן לגבו ר על פצע הלחץ. הערכה וטיפול הנם מולטי דיציפלינרים, על ידי הערכה משולבת של רופאים פלסטיקאים, שיקומיים, צוות סיעודי, כאשר שילוב יכול לעיתים לעזור. בהצלחה ד"ר גרינטל