תשובת EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

07/06/2005 | 17:48 | מאת: דוד

ד"ר נכבד אין זאת הפעם הראשונה שאני מתייעץ איתך ואודה לך על תשובתך פעם נוספת. כפי שסיפרתי בעברי אני נכה צה"ל עקב פציעה והרבה ניתוחים שעברתי כולל TKR לפני כחצי שנה אני מוכר גם על בעיה עצבית קלה בעצב הפרונאלי.עברתי לפני 3 ימים בדיקת EMG היות ואני מרגיש אי נוחות ברגל,להלן התשובה אשמח לקבל הסבר לבעיה: "לסיכום:רדיקולופטיה בגובה S1 בולטת מאוד מימין.כפי הנראה ישנה גם פגיעה רדיקולארית בגובה L5 מימין אך לאור הפגיעה הפרונאלית קשה לקבוע זאת בודאות. עדות לנוירופטיה דיסטאלית אקוסנו-דמיאלינטיבית לעצב הפרונאליס הימני." כמובן שזה רק סיכום התשובה אשמח לקבל ממך פרוש לסיכום זה תודה על זמנך דוד

07/06/2005 | 22:44 | מאת:

לדוד שום התשובה אומרת בשפה רגילה: יש נזק לעצב הפרונאלי מימין. יתכן וקיים נזק נוסף שמקורו בעמוד השדרה אך לא ברור..... בברכה ד"ר גרינטל