כאבים מפוזרים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

01/06/2005 | 14:06 | מאת: מירב

מזה כשבוע שהתחיל אצלי כאב עז בכף הרגל והכאב עובר ממקום למקום ברגל ימין. הייתי אצל רופאת משפחה והיא נתנה לי משחת וולטרן וכדורים משככי כאבים. הייתי מעונינת לקבל עוד עצה מכם , הטיפול שקיבלתי אינו מספק אותי. תודה מראש : מירב

01/06/2005 | 19:47 | מאת:

ערב טוב העצה הכי נבונה בעניין כאבים אלו פשוטה: אנא פני לבדיקת אורתופד בהצלחה ד"ר גרינטל

05/06/2005 | 10:22 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום מירב, באילו פעילויות יש לך את הכאבים ברגל - בזמן שכיבה, ישיבה, עמידה, הליכה, ריצה? בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il