עקמת לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

10/05/2005 | 00:14 | מאת: ספיר

לביתי אובחנה עקמת (11 מעלות) שנובעת ע"פ הרופא מאורך שונה של הרגליים (הפרש של 1 ס"מ) הרופא המליץ 1.ללכת לסנדלר ולהתקין הגבהה של 0.5 ס"מ לנעל של הרגל הקצרה (לא נתן לי מרשם לזה) 2.שהילדה תלך לשחות ולהגיע אליו למעקב עוד 3 חודשים האם זה הגיוני ? ,האם כדאי להתיעץ עם עוד מומחה - האם תוכל להמליץ לי ?

18/05/2005 | 13:26 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום ספיר, אני מסכים עם דעתו של הרופא אשר בדק את ביתך, וקבע כי צריך הגבהה. יחד עם זה, צריך לבצע את ההגבהה לא בנעל (כי זוהי לא הגבהה אנטומית), אלא בתוך הנעל בשילוב עם מדרסים. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il