כאבים ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

20/04/2005 | 19:07 | מאת: דוד

אני סובל במהלך החודשיים האחרונים מכאב עז וממושך ברגל ימין לכל אורכה. הכאבים קיימים במצב שכיבה, ישיבה ועמידה ממושכת אך מופחתים בזמן הליכה. רופא המשפחה קבע שקיימת דלקת ברגל ונתן לי אנטיביוטיקה-Flucloxacillin ומוקספין פורטה וכעת לאחר 20 יום של נטילת התרופות החליף לצפוראקס. אני מודאג האם זו אכן דלקת או בעיה אחרת, האם אני מקבל את הטיפול הנכון? תודה דוד

20/04/2005 | 20:47 | מאת:

לדוד שלום קטנתי מלבקר את הרופא המטפל. לרופא שלך יש יתרון שהוא מכיר אותך ובדק אותך וזה יתרון שלא יסולא בפז. ממכתבך עולה הצורך בחוות דעת נוספת. לכן ישנה אפשרות להבדק אצל מומחים נוספים לעניין זה כגון אורתופדים וכדומה. בברכה ד"ר גרינטל