כאבי לחץ בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

16/04/2005 | 20:11 | מאת: ב.גל

שלום, בזמן מנוחה, בישיבה, בשכיבה וכד' אני מרגיש כאבים כאילו מוטל על הרגל עומס הכאבים הם ברגל ימין בירך בעיקר. ממה יכולה להגרם הבעיה?

26/04/2005 | 17:29 | מאת:

לגל שלום כאשר יש סימפטום כמו שאתה מתאר או כל סימפטום אחר, ישנן המון אפשרויות. ניתן למלא את כל הדף בסוגי מחלות ובעיות שעשויות לגרום לאותו סימפטומם, כולן נכונות, ועל כל סימפטום נכתבו ספרים שלמים.... לכן מה שאתה צריך - וזה ברור ממקרא מכתבך - לגשת לבדיקת רופא. בהצלחה ד"ר גרינטל