שחיקה בסחוס בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

14/04/2005 | 10:52 | מאת: orna

חוץ מפיזיוטרפיה ומכדורי משכחי כאבים האם יש עוד דרך לפתירת הבעיה??? תודה אורנה

20/04/2005 | 20:42 | מאת:

לאורנה חג שמח כאשר הסחוס נשחק בברך אין אמצעי היכול להחזיר אותו לאחור ולרפא אותו. למזלנו התופעה של שחיקה הנה דמוית גל, מספר חדשים של כאב וקושי ולאחר תקופה יש שקט יחסי. מטרת הטיפולים להקל את התקופה הכואבת. כאשר מגיע המפרק למצב שבו הטפולים אינם עוזרים מגיע הזמן לטפול ניתוחי ובהתאם לגיל, למצב הכללי, למצב המפרק, מתאימים את סוג הניתוח. בברכה ד"ר גרינטל