האם מגהגלופלקס מעלה את רמת הסוכר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/04/2005 | 22:36 | מאת: רן

שלום רב ד"ר ארנן אימי מטופלת במגה גלופלקס . שאלתי היא האם רמת הסוכר עולה בזמן הטיפול ..למרות שהתוסף מזון אינו מכיל סוכר ?? היכן מוזרקת לברך זריקת הקורטיזון ..האם יש צורך בדיוק רב ?

05/04/2005 | 19:43 | מאת:

לרן ערב טוב תוסף המזון בדרך כלל אינו משנה רמת הסוכר בגוף, עשוי להשפיע במקרים של חולי סכרת מסוימים. לגבי הזרקה לברך. בדרך כלל כל החומר צריך לחדור לברך והוא מתפזר באופן שווה בתוך המפרק. כך שלא משנה אם הוא מוחדר מהצד החיצוני הפנימי וכו'. תודה ד"ר גרינטל