ניתוח פרק ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

31/03/2005 | 14:37 | מאת: יעל

אני סובלת מכאבי תופת בברכיים ונאמר לי ע"י אורטופד כי אין לי סחוס ,ואני איאלץ לבצע ניתוח של הסחוס כיוון שגם זריקות סחוס לא יעזרו. ברצוני לציין כי אני סובלת מסוכר ואני די חוששת מהניתוח. הייתי רוצה לקבל תגובה לגבי הזריקות - האם הן באמת אינן עוזרות ומה ההצלחה לגבי הניתוח ובפרט בגלל בעיית הסוכר. אודה לתשובה מהירה

05/04/2005 | 20:07 | מאת:

ליעל שלום מעבר להכנה לניתוח וכל הכרוך בהתאמת ההתנהגות סביב הניתוח לסכרת הרי מעבר לסיכון מה מוגבר לזהום רוב הפרמטרים השונים דומים לגבי סכרתי וזה שאינו סכרתי. חלק מהמטופלים מוסרים שהזריקות עזרו להם אך יש בעניין זה חילוקי דעות .כך שאין בידי תשובה מאד החלטית. בברכה ד"ר גרינטל