מי יוכל להזריק לברכי זריקות סינוויסק?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/03/2005 | 20:29 | מאת: אבי

שלום, קראתי רבות על זריקות סינוויסק לברך, כהקלה למחסור בסחוס (ג'ל). יש ברשותי את הזריקות, ואני מחפש אורטופד / רופא בעל ניסיון שיזריק לי אותן. מישהו מכיר / יכול להמליץ? תודה רבה

29/03/2005 | 18:29 | מאת:

לאבי שלום טפול בזריקה צריך להיות מוסדר ולא מתאים לכל ברך. יש להבין את הסיכונים בהזרקה לפני ביצועה ואת הסיכוי להעזר על ידי חומרי ההזרקה. אנו מנועים בפורום מהמלצות על רופאים, תרופות וכדומה. תודה ד"ר גרינטל

01/04/2005 | 23:02 | מאת: ריקי

שלום אבי מי שהימליץ לך לקבל את הזריקות סינוויסק בטח הוא מומחה אורטופד הוא צריך להגיד לך מי יזריק לך אגב אני קיבלתי את הסידרת הזריקות לא ממש עזר לי מקווה שלך יעזור לא לכל אחד עוזר שיהיה לך בהצלחה