ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/03/2005 | 03:02 | מאת: אסף

לאחר ריסוק החלק התחתון של הירך בעיקבות קליע נאמר לי שישנם "תחילתם של שינויים ניוונים בברך" שאלתי היא מה זה אומר ובנוסף כיפוף הרגל מוגבל בערך 90 מעלות ובכל מצב של יישור או כיפוף ישנם חריקות ורעשים בברך והאם ישנו טיפול עברו 3 שנים מהפציעה בתודה מראש אסף

29/03/2005 | 18:42 | מאת:

לאסף שלום לעיתים בצילומים ניתן לראות ניוון של הברך גם בשלבי התחלה. רואים רמזים לכך. ברור לך שהפורום לא יכול לדעת את רזי הברך שלך. לגבי ההגבלה בכפוף ניתן רק לשער את הסיבה. ולגבי הסיבות ל'רעשים' ניתן לשער את הסיבה ולא יותר בעצם זו שאלת המפתח אותה צריך לשאול את הרופא המטפל שמכיר את הברך שלך: האם יש מקום לטפול נוסף או לקבל את המצב כפי שהוא?? תודה ד"ר גרינטל