ניתוח-פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

25/03/2005 | 08:33 | מאת: אופירה

אימי בת 78 סובלת כאבים עזים במפרק הירך עקב שחיקה וכמעט אינה יכולה ללכת. הומלץ לה על THR. האם יש אלטרנטיבות אחרות?

29/03/2005 | 18:45 | מאת:

לאופירה שלום כאשר יש מבצ בו נשחק פרק הירך והכאב גורם לכאבים קשים והפרעה בתפקוד הדדרך הרלוונטית הנה ניתוחית. בעבר לפני שהיה הניתוח להחלפת פרק הירך זמין היו ניתוחים אחרים וגם כיום ישנם סוגי ניתוחים נוספים מעבר ל THR עם היתרונות שלהם והחסרונות שלהם. הניתוח עם התוצאות הברורות ביותר הנו החלפת המפרק. בברכה ד"ר גרינטל