בעיה בברך הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

19/03/2005 | 21:44 | מאת: חייל סדיר

אני משרת כחייל כשנה ו8 חודשים.. תמיד הייתה לי רגישות בברך הימנית, אך לא עד כדי כאבים.. בארבעת הימים האחרונים התחילו כאבים בברך, בעיקר בכיווץ ובמתיחה שלה.. יש לציין כי אני עוסק בספורט. שמתי יד על הברך ומרגישים מעין שחיקה כזו. אני מצליח להזיז את הברך בתנועה מלאה.. האם המצב נראה כבעיה רצינית ? והאם זה נגרם כתוצאה מנעילת הנעליים הצבאיות?

29/03/2005 | 18:55 | מאת:

חייל סדיר יקר להעריך את הבעיה לגבי רצינותה או לגבי הקשר לנעליים אי אפשר. מצד שני נראה שיש מקום שתבדק על ידי אורתופד צבאי וסיכוי טוב שהבעיה תשתפר... בברכה ד"ר גרינטל