מדוע אתה לא עונה ישירות ד"ר גרינטל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

13/03/2005 | 23:36 | מאת: ירון ני (nee)!!!!

שמתי לב ואחרי שקראתי כמעט כל שאלה בפורום זה , אתה פשוט לא עונה לאף תשובה !!!1 כל תשובה שלך היא פוליטית מידי ומתנשאת אפילו .....תכלללללללססססססס אין פתרון לשום בעיית ברכיים כל החארטה הזה של כרבולת תרנגולת ושל מגה גלופלקס ושל ארטריז במיוחד הכל בלוף !!!! זה עוזר רק לחלק מאוד קטן מהציבור והיחידים שמרוויחים מכך הם הרופאים ( חלילה אינני מאשים אותך ספציפית ) שגובים על ההזרקה לברך ( אני ראיתי ושמעתי מאנשים על כסף "מתחת לשולחן ללא קבלות"...) אז מה נגיד לרופא שתופס אותנו בביצים ...וגם אם הוא היה אומר שהוא מזריק אבקת מרק וזה עוזר היינו מסכימים איתו מפני שהכאבים הם חזקים והשבע לא מאמין לרעב וההפך!!! אז לכל מי שחושב שכאן זה המקום לקבל תשובות חותכות ומדוייקות הוא טועה ...כאן זה כמו הכנסת והרופאים לידיעתכם הם הפוליטיקאים הכי טובים שיש ..כי אדם בשעת צרה מאמין במיוחד לרופא !!! ד"ר גרינטל הכעס הוא לא עליך ..אלא פשוט תהיה יותר ספציפי ..כי גם שאתה הולך עם הרכב "החולה"...למוסך גם אתה תרצה לקבל תשובה כמו כן או לא ! תחשוב על זה בשבועתך נשבעת לעזור ולעמוד לימין החולה ..ולא לתת תשובות שאני כבר ללא היותי מבין גדול ברפואה כבר מכיר מכל ספר אפשרי ....!!!!!!!!! בקיצור יום טוב לך ותתן תשובות ....( בטח הכעסתי אותך ...או שלא ).....

14/03/2005 | 17:25 | מאת: יובל

ירון ני (nee)!!!! אתה אידיוט!!! איך אתה רוצה שיתן תשובה ישירה? הוא בדק את החולה? הוא ראה חולה? הוא עונה על שאלות באינטרנט! איזה אחריות הוא יכול לקחת על זה? בטח שהוא פוליטיקאי. מה הוא צריך מפגר כמוך שירדוף אחריו עם עורכי דין? מכונית אתה לוקח למוסך אבל את החולה עם המחלה לא לוקח לרופא רק שואל באינטרנט??????!!!!!????

14/03/2005 | 22:51 | מאת: ירון ני (nee)!!!!

כנראה שלא הבנת את הכוונה .... אינני מטיל ספק בדבריך כי אכן דר גרינטל הנכבד לא יכול לתת מענה "וירטואלי"... אך כל התשובות מסתכמות בסופו של דבר כמעט אותו דבר .... תכלס כל התכשירים האלה שמוכרים לנו הם לא יעילים במיוחד ורק קובץ אנשים מזערי ביותר מדווח על שיפור יחסי !!! ובינינו יובל אתה האידיוט כי אתה היחידי שהגיב למה שכתבתי ...ממממ...יו-בל-מנוול אבל אני רוצה גם לפנות לכל מי שסובל מארטריטיס ..ברפואה שלמה תתגברו על הכאב וניתן היום ברפואה המודרנית לנסות גם דברים חדשים כמו רפואה אלטרנטיבית או הוליסטית למי שמאמין .....הריפוי הסיני למשל נמצא אלפי שנים ותאמינו לי אין להם 1/4 מהבעיות שיש לנו ...!!! י