כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

09/03/2005 | 19:05 | מאת: טרוביץ

שלום דוקטור, בחודש האחרון אני סובלת מכאבים בברך שמאל בצדה הפנימי. הכאבים מופיעים בזמן שחיה (שחיית גב ושחיית חזה) וגם בזמן רכיבה על אופניים ונפסקים זמן קצר אחרי סיום פעילויות אלו. שאלתי:מה לעשות כדי שאוכל להמשיך בפעילויות אלו? בתודה מראש, טרוביץ.

12/03/2005 | 12:07 | מאת: ronen

ד"ר נכבד אמי עברה בדיקת מיפוי עצמות ואודה לך אם תוכל להסביר לי בפשטות יתר:ריכוז מודגש של החומר בברך שמאל במדור מדיאלי.ריכוז מודגש בברך ימין באזור ארטיקולרי פמורלי וטיביאלי במיוחד מדיאלי.בתודה מראש רונן