מהו גונארתרוזיס?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

06/03/2005 | 14:32 | מאת: רוני

קיבלתי תואות צילום בברך שעברה שיחזור רצועה לפני 4 שנים. אני סובלת באופן כרוני מכאבים, כמו"כ פעילה ספורטיבית, דבר שמגביר הכאב, אך גם שומר על הגמישות של הברך. אודה אם תוכל להסביר במה מדובר, ואיך אפשר להקטין כאבים.

08/03/2005 | 19:58 | מאת:

לרוני שלום במכתבך את שואלת: מהו גונארטרוזיס? התשובה: ניוון של הברך. המשך המכתב עוסק בכאבים שיש לך לאחר שחזור רצועות. ישנן מספר סיבות אפשריות כדי לענות על השאלה. לכן יש לבדוק אותך ולעיין בצילומים. נראה לי שאת חוששת שהסיבה לכאב אצלך הנו גונארטרוזיס והייתי מאד רוצה לסלק חששותייך אך לא נראה לי שיש ברירה אלא להבדק ולעיין בהדמיה. בברכה ד"ר גרינטל