הכנות לניתוח החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

02/03/2005 | 19:18 | מאת: מירה

שלום רב עלי לעבור ניתוח החלפת ירך.ברצוני לשאול :1 האם לאחר אשפוז יש סידורים למחלקה שקומית במסגרת קופ",ח כללית את הניתוח אעשה בשערי צדק בשרפ 2 .ההכנות מעבר להגבהה של המיטה השרותים תופסנים במקלחת ובשרותים ? 3. ההכנות ללילות אחרי הניתוח האם להזמין אחות להיות לידי אם בני משפחה גרים רחוק ולא יוכלו להיות כל הזמן. 4. כל מידע רלבנטי להתארגנות לפני ואחרי ואם יש משהו כתוב מסכם תודה רבה מירה

02/03/2005 | 19:35 | מאת:

למירה שלום אנסה לענות על שאלותייך אחת לאחת 1 האם לאחר אשפוז יש סידורים למחלקה שקומית במסגרת קופ",ח כללית את הניתוח אעשה בשערי צדק בשרפ ת: עקרונית לפי ידיעתי אף שאיני מוסמך לענות בשם קופת החולים, במידה וצריך שיקום הקופה מאפשרת ומאשרת את השיקום ללא קשר למקום שנותח. 2 .ההכנות מעבר להגבהה של המיטה השרותים תופסנים במקלחת ובשרותים ? 3. ההכנות ללילות אחרי הניתוח האם להזמין אחות להיות לידי אם בני משפחה גרים רחוק ולא יוכלו להיות כל הזמן. ת. תלוי בכושר הפעילות. לרוב האנשים אין צורך בבני משפחה רבים סביבם כי בעת השחרור לביתם מסוגלים לשרת את עצמם בצורה סבירה כולל להגיע לשרותים וכדומה. בברכה ד"ר גרינטל

02/03/2005 | 19:55 | מאת: מירה

תודה רבה על התשובות, מירה.

02/03/2005 | 23:34 | מאת: שוש

אודה לכם אם תענו לי על דלקת במעטפת פרק הירך, כיצד נוצר ומה האפשרויות לטיפול, האם יש צורך בניתוח או שתרופה יכולה לרפא?