ניתוח בפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

01/03/2005 | 21:29 | מאת: נוגה

שלום אני בת 54 לפני כחודש נפלתי מכיסא ושברתי את פרק הירך עשו לי ניתוח 3 פלטינות אחרי שלוש שעות מהנפילה השבר ברמה 4 אני כעיקרון אדם בריא ללא סוכרת וכלוסטרול יש לי אוסטרופורזיס באופן מתקדם2.5- , אני הייתי מאושפזת שבוע בבית חולים כרגע אני בבית פזיוטרפסטית מגיעה אלי הביתה .כעיקרון חל איסור על דריכה ברגל ימין מחמת פגיעה בתוצאות הניתוח . אני מעוניינת לדעת אם אוכל ללכת באופן רגיל ומתי או שאצטרך לבצע ניתוח נוסף בתודה נוגה

02/03/2005 | 20:21 | מאת:

לנוגה שלום המון אפשרויות יכולות להתאים לסיפורך. החל מאפשרויות המתארות פרק שבור שהולך ומחלים ותוך ששה שבועות מהניתוח יכולה לדרוך מלא ולחזור בהדרגה לפעילות וכלה באפשרות לניתוח נוסף. אין דרך לדעת לפי תאורך ובעצם הדרך הנבונה לשאול בעת הביקורת את המנתח כיצד הוא צופה את ההמשך. בברכה ד"ר גרינטל