בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

17/02/2005 | 17:13 | מאת: דוד

לד"ר גרינטל שלום רב! לאימי 87 בירכיים כואבות מאד כנראה שחיקת הסחוס היא מרפדת אותן בתחבושות אלסטיות משעת הקימה בבוקר ועד שעת השינה בלילה . והיא סובלת גם מורידים בולטים . יש לה התנפחות בינונית למטה באיזור הורידים הבולטים. אמרתי לה שזה כתוצאה מהידוק התחבושות על הבירכיים שכתוצאה מכך נגרמת ההתנפחות . מה לעשות ? האם אתה מבין בכך? היא אינה יכולה להשאר בלי התחבושות אפילו 10 דקות שכן היא מרגישה שהברך עומדת להישבר בלי זה. בתודה ובברכה דוד.

03/03/2005 | 19:33 | מאת: פליציה

מה היא האפקטיביות של טיפול בלייזר בשחיקת סכוס בברך והאם יש סיכון בהקרנת לייזר לאיזור הברך.