צילום רנטגן בירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

31/01/2005 | 20:10 | מאת: בנצי

מבקש לקבל הסבר לתשובה לצילום רנטגן בירכיים "בצילום בספק מוקד ליטי בירך תחתון שמאל המלצה למיפוי עצמות מה הכוונה במוקד ליטי

01/02/2005 | 18:00 | מאת:

לבנצי שלום מוקד ליטי הנו ממצא בצילום דמוי כתם. לממצא לכשלעצמו אין הרבה משמעות אלא לכל הקשור אליו. לכן מה שצריך לעשות הנו לחזור לאורתופד ששלח לבדיקה. הוא יודע מה הסיבה וכבר יכול להניח מה משמעות הממצא. הוא גם ידע אם יש מקום לשלוח למפוי או לבדיקות אחרות. ובעצם אנו חוזרים לבדיקת האורתופד כנקודת מפתח להבנת המשמעות של ה 'כתם' שרואים בצילום הרנטגן. בברכת הצלחה ד"ר גרינטל