קלמדיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

09/07/2005 | 13:04 | מאת: שאול

חברה שלי בת 29,לפני 7-9 שנים היא נדבקה מיחסי מין בקלמדיה.לדבריה היא לא טפלה בזה בצורה יסודית. שאלותי הן: 1.לפי טענותיה היא איננה יכולה ללדת,כי איננה טיפלה כראוי ועד הסוף בקלמדיה 2.האם יש איזה שהוא דרך לבדוק כי אין לה בעית פוריות כתוצאה מהקלמדיה שלא טופל כראוי. אודה לכם על העזרה והכוונה. שאול

10/07/2005 | 16:10 | מאת:

צילום רחם- אם תקין סבירות גדולה שהכל בסדר אם כי עדין יתכן הריון חוץ רחמי דר קריסי

12/07/2005 | 15:20 | מאת: שאול

תודה על התשובה לגבי קלמדיה. ייתכן והמחלה הייתה כמה חודשים והתריאו את החברה שלי שהמחלה "אוכלת" (פוגמת) את החצוצרות (בזמן שלגבר אין תופעוצ לוואי, לנשים יש). האם זה נכון? האם אולטראסאונד לבד יקבע אם החצוצרות תקינות?