עבור צילי או אחד הרופאים בפורום=דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/06/2005 | 19:13 | מאת: שרון

היום הייתי בא.ס חוזר אחרי שבשבוע שעבר היה קוטב של 3 מ"מ ללא דופק מתאים לשבוע 6+1,היום אחרי שבוע הייתי בא.ס חוזר כאשר הקוטב היה 7 מ"מ אך לא היה דופק,לפי ו.א אמורה להיות בשבוע 8.6 לפי הביוץ שבוע 6 (כך טענה הרופאה),הרופאה אמרה שהעובר לא מתפתח ויש לעשות הפלה,זו תהיה הפלה שניה בתוך שנה בראשונה היה רק שק ריק, השאלה-האם יש קשר בין המקרים ומה זה אומר לגבי ההריונות העתידיים, והשאלה השניה -הקוטב הרי גדל מ3 מ"מ ל7 מ"מ ולמרות שאין דופק ישנה גדילה מסויימת, אז למה הומלץ על הפלה(הוגדר-הפלה נדחית)יש לציין שאין לי כאבים או דימומים, אודה לתשובה מהירה שכן מחר אני אמורה לעבור הפלה.

06/06/2005 | 15:53 | מאת:

אם בהפרש של שבוע אין דופק זה הריון לא תקין ומה שהרופאה אמרה נכון לסיבה ? - צריך בירור , יש בבילינסון מרפאת הפלות חוזרות של דר ורדימון