תסמונת שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

31/05/2005 | 12:20 | מאת: אמא

בתי השתמשה עד לאחרונה בגלולות שונות, לפני מספר חודשים החלו בעיות במחזור החודשי , בבדיקה אצל גינקולוג ולאחר אולטרא סאונד נאמר לה כי יש תסמונת שחלות פוליציסטיות, מה זה? ואיך נוצרת בעיה כזו אצל בחורה בת 26. אל מי עליה לפנות? אשמח לתשובה של גינקולוג מומחה, ועל מנת לעזור ולהפנות אותה לטיפול המתאים. תודה.

31/05/2005 | 20:56 | מאת: א

לאמא! עד שתקבלי תשובה מהרופא, תוכלי לקרוא כאן - http://www.baby4u.co.il/articles/?id=16

01/06/2005 | 22:58 | מאת: גלית

הי, קראתי שאלתך , אם מעניין אותך טיפול ברפואה סינית בנוסף/במקום הרפואה הקונבנציונלית, אשמח לעזור.

05/06/2005 | 16:17 | מאת:

זה חוסר איזון הורמונלי מולד שגורם בעיות במחזור ובעיית פריון אצל חחללקק מהנשים באינטרנת - חפשי מידע על PCOD

25/06/2005 | 18:27 | מאת: אור

אני בת 33 ביום ה' הקרוב אעבור קוניזציה עקב CIN3 בהרדמה כללית בהדסה עין כרם לפני 3 חודשים עקב אנדומטריוזיס עברתי לקולפוסקופיה אני עם רקע של לופוס, PE תרופות: קומדין, פלקווניל, אלטרוקסין, טריבמין, חומצה פולית, ברזל שאלתי היא האם יש קשר בין הלופוס לבעיות הגינקולוגיות שאני מתמודדות לאחרונה והאם יש איזו סיכון שיפגע בי ללדת בעתיד. ברצוני לציין שיש לי ילדה בת 14 ומהלך הריונה ולידתה היה תקין לחלוטין (אני חולת לופוס 7 שנים)