נגישות
נגישות

סילברול בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

28/01/2004 | 13:23 | מאת: ליאת

טיפול ב"סילברול קרם" בעקבות כוויה, בזמן הריון בשבוע 32, גרם לחולשה כללית 0תחושה של שפעת( לכן הפסקתי את הטיפול בה וכעת משתמשת ב- "ויטה מרפן". האם הטיפול בסילברול יכל היה לגרום נזק כלשהוא?

לקריאה נוספת והעמקה

לא ידוע לי שגורם לבעייה כלשהיא לתגובה מוסמכת ועדכנית פני ליעוץ טרטולוגי בבילינסון פרופ מרלוב או אסף הרופא דר חיים קריסי