כלב עם נשירה תמידית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/02/2006 | 19:29 | מאת: ימית

שלום. יש לי כלב קטן,ויש לו נשירה נוראית מאז הוא קטן,הוטרינרית אמרה שזה מאוכל שהוא אוכל בבית.(אני לא נותנת לו -רק את האוכל שלו).היו תקופות שחל שינוי ואז החמרה. הכלב שלי אוכל פרו פלאן כבש עם אורז-ככה טוענים שמומלץ לכלב עם נשירה. מה עליי לעשות הנשירה מחמירה מאוד ואני דואגת לו מאוד. האם יש תפריט כולשהו??? תודה רבה.

16/02/2006 | 08:32 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ימית נשירה היא תהליך טבעי לחלטין בכלבים ובחתולים. הנשירה הופכת להיות פתלוגית כאשר השיער דליל או מופיעים קרחות. אם זה לא המקרה בכלבך הרי שאין כל בעיה רפואית. אני לא מכיר את התאוריה שמזון המכיל כבש ואורז מומלץ נגד נשירה. מי שאמר לך את זה טועה ומטעה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים