התלבטות בין מזונות לכלב מבוגר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/07/2012 | 21:55 | מאת: רוקסיפלצת

שלום, יש לי כלבה בת 9.5 מעורבת, ככל הנראה רידג' בק עם משהו נוסף. עד כה אכלה בהנאה רבה יוקונובה לכלבים מגזע גדול. הבנו שמומלץ להחליף לה מזון למזון לכלבים מבוגרים (סיניור). ספקי המשון לכלבים השונים ניסו להמליץ לנו להחליף את סוג האוכל לחברות אחרות (נוטרה צ'ויס, רויאל קנין, פרו פלאן ועוד). אשמח מאוד לקבל עצה/המלצה איזה אוכל כדאי לתת לכלבה? *הכלבה שוקלת כיום כ32 ק"ג ובאופן כללי ב5 השנים האחרונות ירדה ממשקל 42 ק"ג למשקל זה, מטופלת בקביעות אצל וטרינר ונמצאת במעקב. תודה!

06/07/2012 | 06:56 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אמת, יש מזונות המתאימים לכלבים בגיל מתקדם והם נקראים SENIORאם אתם כבר ביוקנובה ומרוצים מהמוצר הייתי ממשיך עם אותו יצרן. דרך אגב גם אם לא תחליפו ל SENIOR מזון שאמור להיות עם פחות חלבונים יותר סיבים תזונתיים ודל מלח, זה לא בעל משקל רב. כמובן מגוון המזונות בארץ הוא עצום וכל סוכן מוכר יצרן מושך לכוון שלו. כדאי לתהגלח על זקן של אחרים וללכת על המוצרים המוכרים .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים