חוסר תאבון עם בעיה בלב.

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/09/2018 | 11:11 | מאת: לינור

שלום, כלבתי אושפזה לפני שבוע וחצי בבית החולים הוטרינרי בשל דלקת במעיים. היא קיבלה אנטיביוטיקה והתסמינים חלפו ושוחררה שהבדיקות תקינות. השבוע לקחתי אותה לרופא שלה שוב ויש לה מעט נוזלים סביב הלב והוא קצת גדול מהרגיל. היא מקבלת פוזין ועוד תרופה ללב. אין לה כמעט תאבון וכשהיא אוכלת היא אוכלת ממש ממש מעט. שאלתי היא מדוע אין לה תאבון ומה אני יכולה לעשות? ניסיתי לתת לה כל מה שהיא אוהבת ודבר לא מועיל. פשוט לא בא לה לאכול מעבר לביס.

הי, שאלתך קשורה ברפואה יותר מאשר בתזונה כיוון שהסיבה לחוסר אכילתה של הכלבה הוא בשל ירידה בחיוניות ומחלה כלשהי הגורמת לחולשה, בחילה ועוד סיבות שמשפיעות על ירידה בתיאבון. אני לא יודעת מה מצאו בבדיקות שנעשו אבל נשמע שיש צורך לחזור למרפאה הוטרינרית שמטפלת בכלבתך האהובה ולהמשיך לאבחן ולטפל בה. רפואה שלמה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים