קשקשים בפרוות החתולה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/07/2007 | 18:30 | מאת: נועה

שלום, חתולתי בת 3, אוכלת אוכל משובח (רויאל קנין). יש לה המון שערות, ואני נותנת לה משחה נגד כדורי שיער כל יומיים. בכל זאת, יש לה קשקשים והפרווה לא נראית כל כך בריאה באופן כללי (ללא ברק). מה יכולה להיות הסיבה? נתתי לה לתקופה של חצי שנה בערך גם מולטי ויטמין לחתול, וגם זה לא שינה את המצב.

13/07/2007 | 18:07 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לעיתים מזון גם אם הוא איכותי אינו מתאים לחתול זה או אחר. נסי מזון שנקרא Science Diet Sensitive Skin של חברת "הילס" האמריקאית. במידה וגם זה לא יעזור כדאי לבצע לחתול בדיקה רפואית. יש מחלות כלליות שעשויות לגרום לתופעות המתוארות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים