ויטמינים לחתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/06/2007 | 10:30 | מאת: שירי

ד"ר נכבד, אילו ויטמינים יש בצורת נוזל, שאוכל להוסיף לשתיה של החתולה? חתולתי בת כ-4-5 ואיבדה חלק משיניה. החלק הנותר פגום וכואב וקשה לה לאכול. היא אוכלת אוכל רך בלבד וכמויות מזעריות ועל כן סובלת מתת משקל. מה אפשר לעשות על מנת להקל? כלומר הייתי רוצה לתת לה ויטמינים על מנת שתתחזק ואולי גם קצת תשמין. אשמח לקבל את עצתך. בתודה מראש.

26/06/2007 | 15:38 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שירי ויטמינים הם המרכיבים הזולים ביותר במזון וכל מזון גם הזול והפשוט ביותר מכיל כמות גדולה של ויטמינים. משך 20 השנים האחרונות לא ראיתי ולו מקרה אחד של מחסור בויטמינים. במקרה של בעיות חניכיים ושיניים יש מזונות רכים ומזינים שמכילים את כל הויטמינים והמינרלים .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים