ברוכים הבאים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/09/2003 | 12:39 | מאת:

ברוכים הבאים לפורום מחלות לב

29/09/2003 | 17:11 | מאת: שנה טובה

שנה טובה

30/09/2003 | 17:06 | מאת: רווית סתיו

אתמול לאחר יום נחמד של עבודה ופעילות ספורטיבית כשהגעתי לביתי חשתי בפעימות לב מוגברות כ240 פעימות לדקה אחרי כ10 דקות כשראיתי שהקצב המוגבר ממשיך נסעתי לאיכילוב ושם חיברו אותי למוניטור וגם קיבלתי זריקה להאטת קצב הלב . וחזרתי לביתי . היום אני חלשה ודי מיואשת . לפני שנתים קרה לי מקרה דומה וחיכיתי בבית עד שיעבור ולפני שנה נשנה שוב , חשבתי שזה כבר עבר לי ואז בהפתעה זה חזר שוב ואני בשוק. אני מנהלת חיים פעילים מאד, כולל אימונים קבועים בחדר כושר ואירובי, ריקודים וכמובן שאני עובדת, עובדת כעצמאית בעלת משרד. הרופאה במיון אמרה שאפנה לקרדיולוג ושכנראה צריך לעשות לי צריבה??? אודה לך אם תוכל להבהיר לי את הנושא. אני כבת חמישים. אגב התקף הפעימות המוגבר נמשך בכל פעם קרוב לשעה תודה רווית,

30/09/2003 | 17:07 | מאת: רווית סתיו

אתמול לאחר יום נחמד של עבודה ופעילות ספורטיבית כשהגעתי לביתי חשתי בפעימות לב מוגברות כ240 פעימות לדקה אחרי כ10 דקות כשראיתי שהקצב המוגבר ממשיך נסעתי לאיכילוב ושם חיברו אותי למוניטור וגם קיבלתי זריקה להאטת קצב הלב . וחזרתי לביתי . היום אני חלשה ודי מיואשת . לפני שנתים קרה לי מקרה דומה וחיכיתי בבית עד שיעבור ולפני שנה נשנה שוב , חשבתי שזה כבר עבר לי ואז בהפתעה זה חזר שוב ואני בשוק. אני מנהלת חיים פעילים מאד, כולל אימונים קבועים בחדר כושר ואירובי, ריקודים וכמובן שאני עובדת, עובדת כעצמאית בעלת משרד. הרופאה במיון אמרה שאפנה לקרדיולוג ושכנראה צריך לעשות לי צריבה??? אודה לך אם תוכל להבהיר לי את הנושא. אני כבת חמישים. אגב התקף הפעימות המוגבר נמשך בכל פעם קרוב לשעה תודה רווית,