לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/10/2003 | 20:26 | מאת: ברגר

שלוםת אני רציתי לדעת על מקרה שחסרה פעימת לב. בתודה מראש

29/10/2003 | 10:59 | מאת:

אני לא מבין את השאלה מבחינה רפואית. אשמח לדון בשאלה באם תספקי לי עוד פרטים טכניים, לדוגמא: מקרה נפלא של חוסר פעימת לב הוא התאהבות במבט ראשון.

31/10/2003 | 14:20 | מאת: אלקס

לפני כשנתיים נמצא שיש לי פעימות לב מוקדמות, עכשיו אני מקבל תרופות בגלל בעיה זו. השאלות שלי: 1-מה תופעות הלוואי של תרופות אלו והכי חשוב האם יש להן איזושהיא השפעה על קיום יחסי מין. 2-האם אני צריך להיזהר בעת קיום יחסי מין (אני לא זוכר כעת את שם התרופה אבל אם אפשר להתיחס לנושא גם באופן כללי כי זה מאוד חשוב לי ,הרופא שלי כמעט ולא מתיחס לזה ואם אני שואל אותו הוא עונה בקצרה) תודה רבה מראש אלקס